2017. aug 03.

Bízd az Univerzumra!

írta: Virág Zsófi
Bízd az Univerzumra!

Mindannyiunknak vannak álmai és vágyai, amelyeket szeretnénk megvalósítani és megtapasztalni az életünkben. Ezek lehetnek számunkra kisebbnek vagy nagyobbnak tűnő álmok. A ’mérete’ igazából nem számít, és az általunk gondolt megvalósulási esélynek sincs jelentősége az Univerzum szempontjából. Ezeket a különbségeket csak mi gondoljuk, a korábban begyűjtött tapasztalataink alapján. Amikor azonban valamit nagyobb kihívásnak érzünk és azt gondoljuk, egyedül nem boldogulunk vele, az Univerzum továbbra is nagyon készségesen ott van, hogy teljesítse azt számunkra :)

Úgyhogy, ha Neked is vannak még be nem teljesült vágyaid, és nem tudod, miként is valósíthatnád meg azokat, ne habozz, egyszerűen bízd az Univerzumra! Az Univerzum Csodákra képes! Gyerünk, vágj bele ebbe a remek kalandba MOST! Ne habozz, csak nyerhetsz!

  1. Keress egy nyugodt helyet, ragadj papírt és tollat és kezdj álmodozni! Nézd végig az életed összes területét, munkát, otthont, kapcsolatokat, egészséget, hobbit és még bármit, ami eszedbe jut.
  2. Gondosan írj fel minden vágyadat egy papírdarabra! Mire vágysz? Írj fel minden részletet rá! Legyél újra kisgyerek, aki anno a Télapónak írt levelet! Én megszoktam szólítani az elején az Univerzumot, a kívánságom végén pedig megköszönöm a segítségét. Ha úgy érzed, írhatsz megvalósulási határidőt is a témához, bár én ezt nem szeretem megtenni, hacsak nem tényleg ’határidős’ a dolog.
  3. Miközben megfogalmazod a vágyadat, lásd olyan élénken és színesen, amennyire csak tudod, és engedd bele magadat abba a csodálatos érzésbe, amit a vágyad megvalósulásánál tapasztalsz majd! Ezzel megfogalmazod a kérésedet!
  4. Tölts annyi időt ebben a kellemes ábrándozásban, amennyit csak jólesik!
  5. Ha menetközben kételyek fognak el a megvalósulást illetően, azonnal menj vissza az adott téma kapcsán ahhoz az utolsó gondolathoz vagy képhez, aminél még jól érezted magad, hozd vissza a jó érzést, és ott azonnal hagyd abba az adott témával való foglalkozást.
  6. Ha ezzel megvagy, egyszerűen engedd el a vágyadat és tudd, hogy az Univerzum máris lelkesen hozzálátott ahhoz, hogy teljesítse a vágyadat!
  7. A papírt ezek után ki is dobhatod, vagy elteheted egy olyan helyre, ami szem előtt van neked. Én ehhez egy csodaszép színes kancsót használok, amibe beledobálom ezeket a mini kívánság leveleimet. Így bármikor, amikor erre a szép kancsóra nézek, azonnal eszembe jut az is, hogy az Univerzum dolgozik a vágyaim megvalósulásán!
  8. Időnként egy mécsest meg is szoktam gyújtani és a kancsó közelébe teszem, hogy erősítsem a folyamatot. Ha te is így teszel, arra ügyelj, hogy amikor a mécsest meggyújtod, tisztítsd ki az elmédet és engedd, hogy a szívedben hála és szeretet érzések legyenek. Amikor ezt az állapotot elérted, akkor gyújtsd meg a mécsest!

Csodás megvalósulásokat kívánok Nektek és tiszta szívemből kívánom, hogy teljesüljön minden vágya a Szíveteknek!

Zsófi

univerzum.jpg

Szólj hozzá

univerzum tudatos teremtés