2017. aug 04.

Kurzusok

írta: Virág Zsófi
Kurzusok

Csoportos coaching

Ha szeretnél társakat ahhoz az úthoz, amin jársz, gyere a csoportos coachingra. Egy csapatban mindig új és érdekes embereket ismersz meg, és azzal, hogy közös téma iránt érdeklődtök, sokat tudtok segíteni egymásnak is!

 

Szabadítsd fel önmagad és élj szenvedéllyel!

A kurzus célja, hogy megtaláld magadban azt a régen elfojtott és elnyomott lényedet, aki már alig várja, hogy végre szabad utat engedj neki. Ő az, aki szeret élni, méghozzá szenvedélyesen! Ő az, aki szeret alkotni, aki szeret igazán önmaga lenni! Aki tudja, hogy számtalan kiaknázatlan képességed szunnyad benned, és aki alig várja, hogy végre meghalld a hangját és kövesd, hogy az életed szenvedélyes, színes és élettel teli legyen!  

 

Tudatos teremtés kurzus

Az életedet minden pillanatban Te magad teremted. Itt az ideje, hogy elkezd mindezt tudatosan csinálni, hogy az életed varázslatos módon megváltozzon és valóban Te legyél a legboldogabb ember, akit ismersz!

 

A csodák tanítása tanulócsoport

Ha kész vagy Te is belevágni életed egyik legizgalmasabb kalandjába, felkészültél arra, hogy bevedd azt a bizonyos piros kapszulát :), akkor Téged is nagy szeretettel várlak a szeptembertől induló 1 éves kurzus tanulócsoportba! Biztosíthatlak afelől, hogy nem fogod megbánni, sőt, hálás leszel Önmagadnak azért, hogy elvezetted magadat ehhez a lehetőséghez, amely a Te életedet is garantáltan megváltoztatja.

Szólj hozzá